• Smart Building Controls is een team van integratoren die uw zorgen op vlak van programmering en sturing van HVAC, domotica en automatisatie weg nemen.


  • Uitgewerkte blokschema’s, merkonafhankelijkheid, een hoge mate van flexibiliteit en een laagdrempelige visualisatie vormen de sterke troeven van Smart Building Controls.

Smart Building Controls

is een team van integratoren die uw zorgen op vlak van programmering en sturing van HVAC, domotica en automatisatie weg nemen.

U bent projectverantwoordelijke, architect of installateur bij residentiële, industriële of facilitaire gebouwen? Dan ontzorgt Smart Building Controls u op vlak van domotica, verlichtingsturingen, HVAC, Audio/video, gebouwbeheerssystemen en energiemanagement. De twaalf integrators van Smart Building Controls beheersen alle protocollen die gepaard gaan met het aansturen van de verschillende systeemtechnieken. Door de schaalgrootte kan Smart Building Controls alle projecten aan van kleine residentiële gebouwen tot grote complexen.
project in de kijker


Onder constructie.

laatste nieuws


05/01/2017

TIP 2: Zoneregeling via KNX

Via KNX is het nu, met een vereenvoudigde bekabeling en bedieningspaneel, mogelijk om de zonesturing van de verwarming én het licht door één type kabel te sturen. Dat heeft belangrijke voordelen. Ten eerste wordt het systeem op die manier een stuk goedkoper. Ten tweede heb je maar één interface meer nodig voor het bedienen van zowel verwarming als licht. Je kan hier spreken van een totaalinstallatie.
Lees meer

05/01/2017

TIP 1: DALI vervangt dure diminstallaties

DALI staat voor Digital Addressing Lighting Interface en is een speciaal protocol voor professionele lichtcontrole en communicatie. Maar ook binnen de residentiële markt is DALI nu toepasbaar, met name om de volledige diminstallatie te vervangen. DALI is perfect geschikt om ledverlichting te dimmen.
Lees meer