• Smart Building Controls is een team van integratoren die uw zorgen op vlak van programmering en sturing van HVAC, domotica en automatisatie weg nemen.


  • Uitgewerkte blokschema’s, merkonafhankelijkheid, een hoge mate van flexibiliteit en een laagdrempelige visualisatie vormen de sterke troeven van Smart Building Controls.

Smart Building Controls

is een team van integratoren die uw zorgen op vlak van programmering en sturing van HVAC, domotica en automatisatie weg nemen.

U bent projectverantwoordelijke, architect of installateur bij residentiële, industriële of facilitaire gebouwen? Dan ontzorgt Smart Building Controls u op vlak van domotica, verlichtingsturingen, HVAC, Audio/video, gebouwbeheerssystemen en energiemanagement. De twaalf integrators van Smart Building Controls beheersen alle protocollen die gepaard gaan met het aansturen van de verschillende systeemtechnieken. Door de schaalgrootte kan Smart Building Controls alle projecten aan van kleine residentiële gebouwen tot grote complexen.
project in de kijker


Résidence Palace - Brussel

Verlichting, gebouwbeheersysteem

bekijk meer projecten

laatste nieuws


22/02/2017

24/7 KNX Service

Omdat service aan de klanten écht centraal staat bij SBC, organiseren we vanaf nu een 24/7 service.
Lees meer

22/02/2017

SBC is verhuisd.

We hadden wel rekening gehouden met het feit dat we binnen onafzienbare tijd op zoek zouden moeten gaan naar een groter pand, maar dat het .......
Lees meer